Майбутні історики Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника

Майбутні історики Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника

8 квітня 2021 р. відбулася зустріч професорсько-викладацького колективу кафедри історії Центрально-Східної Європи і спеціальних галузей історичної науки ПНУ з випускниками 11-х класів ліцею номер 10 м. Івано-Франківська.

Завідувач кафедри історії ЦСЄіСГІН професор Комар В. Л. у своєму виступі познайомив одинадцятикласників з науковим потенціалом факультету історії політології і міжнародних відносин в розрізі навчання на спеціальності 032 “Історія та археологіяˮ.

Професор Пилипів І. В. акцентував увагу учасників зустрічі на співпраці ПНУ із закордонними навчальними закладами та міжнародними організаціями. Доцент Дебенко В. З. у своєму виступі окреслив реалії та перспективи працевлаштування випускників спеціальності Історія та археологія. Про правила прийому документів та особливості вступної кампанії 2021 р. для одинадцятикласників детально розказав старший викладач Кобильник Р. В. Зустріч пройшла в теплій цікаві атмосфері.

Запрошуємо випускників загальноосвітніх навчальних закладів на навчання на факультеті історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника!