Нам довіряють

Нам довіряють

Наприкінці 2020 року з’явилася друком ґрунтовна монографія нашого колеги, директора ГО «Поступовий гурт франківців», завідувача кафедри теорії та історії держави і права, доктора історичних наук, професора Сергія Васильовича Адамовича: «На допомогу Карпатській Україні (1938–1939 рр.). Івано-Франківськ: «Лілея-НВ». 239 с.».

У книзі розкрита роль українців Галичини в підтримці закарпатських братів у їх боротьбі за створення незалежної України напередодні Другої світової війни.

Серед рецензентів цієї наукової монографії – завідувач кафедри історії Центральної та Східної Європи і спеціальних галузей історичної науки,  доктор історичних наук, професор Володимир Леонович Комар. Це не лише факт величезної довіри, а також визнання наукового доробку професора В. Л. Комара, який є знаним в Україні й за кордоном фахівцем з історії Центральної та Східної Європи міжвоєнного періоду.

Бажаємо авторові – нашому колезі, доктору історичних наук, професору С. В. Адамовичу міцного здоров’я, нев’янучої енергії і подальших творчих успіхів.