Зустріч в Ліцеї імені Романа Шухевича

12 березня старший викладач Кафедри історії Центральної та Східної Європи і спеціальних галузей історичної науки разом з колегами Факультету історії, політології і гри міжнародних відносин ПНУ Михайлом Москалюком, Мар’яною Міщук, Сергієм Васильченком і Петром Гаврилишиним зустрілися з учнями 10-11 класів Ліцею імені Романа Шухевича Івано-Франківської міської ради. Розповіли здобувачам середньої освіти про спеціальності та освітні програми на яких навчаються студенти Факультету, особливості навчального процесу, студентське самоврядування і дозвілля та про сфери зайнятості де зможуть реалізувати себе випускники після навчання.


Напередодні вступної кампанії, учні ознайомилися з її основними етапами, нововведеннями та можливістю комунікації з Приймальною комісією Прикарпатського університету. Ліцеїсти отримали кваліфіковані відповіді на поставлені запитання. Майбутні абітурієнти отримали запрошення вступати на навчання в Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, і зокрема на освітні програми Факультету історії, політології і міжнародних відносин.


Висловлюємо щиру подяку за організацію зустрічі директору Ліцею імені Романа Шухевича Косару Геннадію Степановичу та вчительці історії Грабані Христині Ярославівні.