Вітаємо студентів спеціальності 032 “Історія та археологія” з успішним захистом бакалаврських робіт

19-22 червня 2023 р. на факультеті історії, політології і міжнародних відносин відбувався захист дипломних (кваліфікаційних) робіт на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 032 “Історія та археологія”. Працювала екзаменаційна комісія у наступному складі: голова комісії, доктор історичних наук, професор Комар Володимир Леонович, члени комісії Вітенко Микола Дмитрович та Сигидин Михайло Васильович, секретар Дідик Олександра Дмитрівна.

Захист бакалаврських робіт прохидив у змішаній формі, оскільки 6 студентів на момент захисту перебували у Збройних силах України, а ще декілька закордоном – у Польщі, Італії, Сполучених Штатах Америки. Студенти, які захищали роботи дистанційно, проходили ще додаткове тестування у системі дистанційного навчання.

Особливо цікавими виявилися виступи присвячені діяльності Ольги Басараб, воєнному колабораціонізму у роки Другої світової війни, становищу м. Журавно у роки Першої світової війни, драдиційним стравам гуцульсько-покутського пограниччя, діяльності товариство “Сокіл”, “Січ”, “Луг” у Східній Галичині у міжвоєнний період та ін. Загалом захисти пройшли на високому рівні, а всі присутні студенти підтвердили свій кваліфікаційний рівень і успішно захистили свої бакалаврські роботи.

Вітаємо студентів 4 курсу спеціальності 032 “Історія та археологія” з успішним захистом кваліфікаційних робіт! Бажаємо їм подальших наукових і творчих звершень!