Зустріч із здобувачами середньої освіти Тисменицького ліцею Тисменицької міської ради

18 березня в рамках профорієнтаційних заходів на факультеті історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника «Університет кар’єри для учнів» викладачі Роман Кобильник, Степан Борчук, Лілія Щербін відвідали Тисменицький ліцей Тисменицької міської ради і провели зустріч з учнями 10–11 класу.

Ліцеїсти мали можливість дізнатися про досягнення та розвиток Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, про освітні програми факультету історії, політології і міжнародних відносин. Роман Кобильник проінформував здобувачів середньої освіти про особливість вступної кампанію 2024, розповів про різноманітну діяльність, специфіку навчання на факультеті.

Степан Борчук наголосив на важливості правильного вибору професії для життєвої траєкторії молоді, зацікавив аудиторію історіями успіху випускників факультету.

Лілія Щербін розповіла про особливості навчального процесу, студентське самоврядування, дозвілля, про сфери зайнятості, у яких зможуть реалізувати себе випускники Факультету після навчання.

Висловлюємо вдячність за організацію зустрічі директорці ліцею Білінській Оксані Іванівні, вчителям Лютому Ігорю Володимировичу та Юрцунів Вірі Петрівні.