Зустріч із здобувачами середньої освіти Старокривотульського ліцею Тисменицької міської ради

18 березня в рамках профорієнтаційних заходів на Факультеті історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника «Університет кар’єри для учнів» викладачі Роман Кобильник, Степан Борчук, Лілія Щербін відвідали Старокривотульський ліцей Тисменицької міської ради і провели зустріч з учнями 10–11 класу.

Роман Кобильник розповів здобувачам середньої освіти про особливість вступної кампанію 2024, про історію, діяльність, специфіку навчання на Факультеті.

Степан Борчук проінформував про освітні програми Факультету історії, політології і міжнародних відносин, про академічну мобільність, про подвійні дипломи.

Лілія Щербін розповіла про особливості навчального процесу, студентське самоврядування, дозвілля здобувачів освіти на Факультеті історії, політології і міжнародних відносин. Зауважимо також, що доцентка кафедри всесвітньої історії Л. Щербін – випускниця Старокривотульського ліцею, яка з вдячністю та приємністю завітала до рідної школи.

У Старокривотульському ліцеї працюють випускники Факультету історії, політології і міжнародних відносин вчительки історії Лідія Федорівна Гавадзин, Олександра Володимирівна Назарук, вчитель суспільствознавчих дисциплін Олег Михайлович Богак.

Вчителька історії Олександра Володимирівна Назарук, випускниця Факультету історії, політології і міжнародних відносин, поділилася спогадами про навчання, студентське життя, археологічну практику.

Викладачі Факультету мали можливість ознайомитись із здобутками та специфікою роботи ліцею у с. Старі Кривотули.

Висловлюємо вдячність за організацію зустрічі директорці ліцею Богак Ганні Лук’янівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи Гавадзин Лідії Федорівні, вчительці історії Назарук Олександрі Володимирівні.