Зустріч із здобувачами середньої освіти Отинійського ліцею

18 березня в рамках профорієнтаційних заходів на Факультеті історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника «Університет кар’єри для учнів» викладачі Роман Кобильник, Степан Борчук, Лілія Щербін відвідали Отинійський ліцей і зустрілися з учнями 10–11 класів. Ліцеїсти мали можливість дізнатися про досягнення, напрямки та перспективи розвитку, умови організації навчально-виховного процесу, міжнародну діяльність Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Роман Кобильник проінформував здобувачів середньої освіти про особливість вступної кампанію 2024, розповів про діяльність, специфіку навчання, про освітні програми Факультету історії, політології і міжнародних відносин.

Степан Борчук акцентував увагу молоді на історіях успіху відомих випускників Факультету історії, політології і міжнародних відносин, конкурентоздатності випускників на ринку праці, актуальності освітніх програм Факультету в умовах російсько-української війни та повоєнної відбудови.

Лілія Щербін розповіла про специфіку навчання на Факультеті, про можливості реалізації та залученість студентів до волонтерської, просвітницької та громадської діяльностей.

З приємністю викладачі Факультету історії, політології і міжнародних відносин дізнались про професійні успіхи випускниць факультету, які працюють у ліцеї.

Висловлюємо щиру подяку за організацію зустрічі директорці Отинійського ліцею Гринів Наталії Михайлівні та заступниці директорки з навчально-виховної роботи Угринчук Мирославі Василівні, вчительці історії Тимчишин Христині Петрівні, соціальному педагогу Гундяк Михайлу Васильовичу та вчительці історії Глушкевич Діані Михайлівні.